Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geslaagde crowdfundingactie zorgt voor draagvlak

Een crowdfundingactie voor zwembad de Hoevert in Didam heeft meer dan de benodigde 10.000 euro opgebracht. Het opgehaalde geld is nodig om het zwembad open te kunnen houden.

Het zwembad bestaat meer dan 40 jaar, maar de gemeente Montferland dreigt het te sluiten. In 2014 waren er al plannen van het college om het zwembad te sluiten. Na felle protesten uit de samenleving bleef het zwembad toen open.

Manager Debby Broersma van De Hoevert startte daarom een crowdfundingsactie. En met succes, er blijkt voldoende draagvlak te zijn om het zwembad open te houden. De gemeenteraad beslist op 31 maart definitief of het zwembad open blijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.