Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gescheiden zwemmen opnieuw ter discussie

Zwembad De Dubbel in Dordrecht biedt al enkele jaren gescheiden zwemmen aan, alleen maakt de PVV nu bezwaar en wil een verbod op deze vorm van zwemmen.

Eerder zorgde een tweet van Geert Wilders al voor wat beroering toen  zwembad Dol-fijn in Maassluis erop werd aangesproken en dat leidde zelfs tot bedreigingen.

Onder de noemer dameszwemmen en op verzoek van de islamitische gemeenschap is er wekelijks een uur ingeroosterd bij De Dubbel, waarbij ook niet-moslima’s welkom zijn.

De PVV-lijsttrekker van Dordrecht wil nu het gescheiden zwemmen gaan verbieden. De gemeente Dordrecht meldt in een reactie dat alle doelgroepen moeten kunnen zwemmen in het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.