Welkom

splash3

Nieuws

Gerenoveerd Poelmeer weer open en klaar voor de toekomst

Zwembad Poelmeer in Oegsgeest heeft ware metamorfose ondergaan en wordt weer geopend. Het zwembad in Oegstgeest is de afgelopen 5 maanden gesloten geweest in verband met een grootscheepse verbouwing.

Het zwembad dat sinds 1 januari 2016 wordt geexploiteerd door Optisport is compleet verduurzaamd. De technische installaties zijn vervangen en voor een beter klimaat zijn er nieuwe luchtbehandelingskasten geinstalleerd.

De vloer rond het wedstrijdbad en recreatiebad is opnieuw betegeld. Er zijn nieuwe kleedkamers, kleedhokjes en toiletten geplaatst. Door het hele gebouw is de verlichting vervangen door energiezuinige LED verlichting.

En als bijzondere attractie heeft het zwembad een nieuwe interactieve glijbaan gekregen. Deze glijbaan heeft 4 thema’s met een spectaculaire lichtshow en bijpassende geluiden. Aan het eind van de glijbaan wordt er een foto gemaakt, die je kunt delen op social media.

Het buiten uitzwembad is wel verdwenen maar daarvoor in de plaats is een buitenspeeltuin gekomen met een horecaterras. Poelmeer is daarmee gereed voor de toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl