Welkom

splash3

Nieuws

Gemeenteraadsverkiezingen op komst, zwembaden profiteren?

Volgende maand zijn de gemeenteraadsverkiezingen en dat betekend dat er weer allerlei beloftes worden gedaan door de politieke partijen aan de inwoners van gemeenten.

Zwembaden zijn altijd een geliefd onderwerp om kiezers te winnen. Dus als ergens plannen zijn voor een nieuw zwembad, bezuinigingen op komst of een voorgenomen sluiting, laten de partijen van zich horen.

Zo ook in Beverwijk en Heemskerk. Al jaren wordt er gesteggeld over een nieuw gezamenlijk zwembad. GroenLinks van Beverwijk en Heemskerk maken zich nu hard om een nieuw zwembad te realiseren.

Het Sportfondsenbad in Beverwijk is aan vervanging toe en De Waterakkers in Heemskerk heeft een grondige renovatie nodig. Plannen voor een nieuw gezamenlijk zwembad liggen er maar de besluiteloos van de lokale politiek is weer eens troef.

Maar niet als het aan GroenLinks Heemskerk en Beverwijk ligt, die willen nu actie en een nieuw zwembad bouwen. En nu maar afwachten wat er van de beloftes overblijft na de verkiezingen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl