Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Gemeenteraad Zutphen in spagaat

De gemeenteraad van Zutphen is schoorvoetend akkoord gegaan met een voorstel om het financieel tekort van het Graaf Ottobad aan te vullen. Het gaat om een totaal bedrag van ruim 800.000 euro. De laatste jaren vallen de resultaten tegen van het zwembad, onder meer beïnvloed door een afname van het aantal zwemlessen, de bezuinigingen en het inhuren van extra personeel.

Er wordt op dit moment een nieuw zwembad gebouwd deze gaat een stuk later open dan gepland. De gemeente wil nu serieus gaan kijken om de exploitatie uit te gaan besteden. Nu wordt het huidige zwembad geëxploiteerd door Stichting Sportaccommodaties Zutphen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.