Welkom

splash3

Nieuws

Gemeenteraad Hoogeveen geeft opdracht voor onderzoek

Er komt een onafhankelijk financieel onderzoek naar de plannen voor het realiseren van een zwembad en kunstijsbaan in Hoogeveen. De gemeenteraad wil de rekenkamer een onderzoek laten uitvoeren naar de besluitvorming en financiële risico’s van het project.

Het project in spe is er door de vorige wethouder min of meer doorheen gedrukt zonder dat er echt een onderbouwing is van de totale kosten. Vanwege een toegekende subsidie van de provincie van 5 miljoen euro voor een ijsbaan en de tijdsdruk van 1 januari 2019 om het te realiseren zijn de plannen steeds groter geworden.

De vorige wethouder dacht het één met het ander te combineren maar daar hangt nu wel een erg hoog prijskaartje aan. Zwembad De Dolfijn gaat wel richting de houdbaarheidsdatum maar dat wil nog niet zeggen dat je het er nu doorheen moet drukken vanwege de torenhoge ambitie van een wethouder.

Binnen twee weken moet er nu financieel plaatje liggen om het project van ongeveer 30 miljoen euro te kunnen verantwoorden. Lees het hele dossier via de gerelateerde artikelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl