Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeenten worden voor het blok gezet door de NSWZ

De Nederlandse Stichting Water- & Zwemveiligheid (NSWZ) is helemaal los en dreigt nu zelfs met juridische procedures tegen ruim driehonderd gemeenten in Nederland.

Als grote voorvechter tegen het gebruik van de QR-code bij zwemlessen worden er sommaties gestuurd naar alle gemeenten om zich te houden aan een eerdere uitspraak over een individueel zwembad.

Volgens de NSWZ zitten er tussen de 10.000 en 15.000 kinderen gedupeerd thuis omdat hun ouders niet mee naar binnen mogen met zwemles.

Eerder bepaalde de voorzieningenrechter Midden-Nederland dat zwembad ’t Gooische Bad in Hilversum voorlopig niet hoeft te controleren op coronatoegangsbewijzen.

De rechtbank keek alleen naar de situatie tussen de gemeente Hilversum en dit specifieke zwembad. Of deze uitspraak ook voor andere situaties geldt is onzeker.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.