Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente zit in de maag met De Hoge Devel

De gemeente Zwijndrecht zit in een lastig parket, geld blijven pompen in zwembad De Hoge Devel of eerder dan begroot voor een nieuw zwembad kiezen.

Het 30 jaar oude zwembad verkeerd al langer in financiële problemen en die zijn nu zo acuut dat de gemeente direct bij moet springen met 150.000 euro.

De nood is zo hoog dat de gemeente de komende jaren extra zal moeten bijdragen en daarnaast is er veel geld nodig voor noodzakelijk onderhoud.

Er zijn plannen voor een nieuw bad in 2023 maar die worden door de ontstane situatie wellicht naar voren geschoven.

Het zwembad is zwaar verouderd en de energiekosten rijzen de pan uit, dus er zullen er drastische maatregelen getroffen moeten worden om het tij te keren.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.