Welkom

splash3

Nieuws

Gemeente vergeet huur van zwemschool te innen

In Duiven is er grote beroering ontstaan omdat zwemschool Akwaak de afgelopen jaren geen huur heeft betaald aan de gemeente. Het complex waar de zwemles wordt gegeven is eigendom van de gemeente.

Akwaak is een particuliere zwemschool en heeft niets met de gemeente te maken. In 2017 wilde de gemeente een huurovereenkomst met de exploitant van het zwembad afsluiten.

Maar in 2019 werd er pas een overeenkomst gesloten met Akwaak. Vervolgens konden zij de huur niet meer opbrengen. Daarop besloot de gemeente Duiven de huur maar voor eigen rekening te nemen.

De hoop van de gemeente was dat Akwaak de huur wel later zou gaan betalen. Erg naïef gedacht want we zijn inmiddels 6 jaar verder en er is nog steeds geen huur betaald.

Het bestaan van de zwemscholen van Akwaak gaat op zijn zachts gezegd niet over rozen. In 2020 gingen acht aangesloten zwemscholen al failliet. Vervolgens was er een doorstart en nu zijn er nog drie zwemscholen over.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl