Welkom

splash3

Nieuws

Gemeente Tilburg tast in het duister na letselschadeclaim

Een letsel en schadebureau gaat namens de ouders van twee kinderen een schadeclaim indienen bij zwembad Stappegoor in Tilburg. De kinderen raakten begin januari van dit jaar licht gewond bij een ongeval in de waterglijbaan van het zwembad.

Een jongvolwassene met een verstandelijke beperking had een afdekplaat voor de waterglijbaanbuis achtergelaten waar de kinderen zich aan hebben verwond. Na onderzoek in het zwembad en het bekijken van de camerabeelden heeft de instelling waar de jongen met verstandelijke beperking onder valt de aansprakelijkheid voor het ongeluk erkend.

Volgens het bureau was er ook onvoldoende toezicht bij de waterglijbaan en daarom wordt er nu ook een claim ingediend bij het zwembad. De gemeente Tilburg tast in het duister over de letselschadeclaim en meent dat de direct betrokkenen adequaat gereageerd hebben.

Na het ongeluk is er direct constructief overleg geweest met de slachtoffers en hun ouders en de instelling om het naar behoren af te handelen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl