Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente ontdekt rvs tekortkomingen bij 5 zwembaden

De gemeente Den Bosch heeft  alle zwembaden gecontroleerd op ondeugdelijk rvs. En niet alleen de ‘normale’ zwembaden maar ook de zwembaden van het ziekenhuis, een sauna, een vakantiepark en een school.

Naar nu blijkt zijn er van de 9 zwembaden die zijn gecontroleerd er 5 niet in orde en voldoen (nog) niet aan de verplichting om het huidige rvs te vervangen door chloor resistent materiaal. De gemeente heeft de betreffende zwembaden nog even de tijd gegeven tot eind maart.

Als de zwembaden dan nog niet voldoen aan de eisen dan gaat de gemeente Den Bosch dwangsommen opleggen die kunnen oplopen tot 1000 euro per week. De gemeente benadrukt dat bij de zwembaden geen sprake is van een directe gevaarlijke situatie.

Sinds vorig jaar hebben de gemeenten de verplichting van het Rijk om alle zwembaden binnen de landsgrenzen te controleren op ondeugdelijk rvs.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.