Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente in verlegenheid

Het is te hopen dat het nieuw te bouwen zwembad in Noordwijk, BinnenZee, geen Dode Zee wordt. De gemeente Noordwijk had het plan om de eerste paal te slaan voor het nieuwe zwembad op 13 september, maar dat is nu afgelast. Het college van burgemeester en wethouders heeft hiertoe besloten vanwege een hangende gerechtelijke procedure die door omwonenden is aangespannen. Het college van B & W is van mening dat men eerst op de uitspraak van de rechter moet afwachten alvorend de eerste paal te slaan. De ontwikkeling van het nieuwe zwembad van Noordwijk heeft al meer problemen ondervonden, zoek in archief voor meer info. BinnenZee moet de vervanger worden van sterk verouderde Bollenbad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.