Welkom

splash3

Nieuws

Gemeente Geldrop versus Laco Exploitaties

De gemeente Geldrop zit behoorlijk in de maag met de situatie rondom zwembad De Smelen. Het contract met exploitant Laco is na 25 jaar beeindigd en daarmee is Laco voor 1 euro de eigenaar geworden van het zwembad.

De discussie gaat over een nieuw contract met Laco. De gemeenteraad wil namelijk de jaarlijkse subsidie stop zetten. B & W heeft na onderzoek geconcludeerd dat het beter is om met Laco verder te gaan om het zwembad in stand te houden.

Laco daarentegen wil in principe verder maar onder de voorwaarde dat men het terrein rondom zwembad kan ontwikkelen.  Dat betekent wel dat er nu een nieuw contract moet worden afgesloten. De verantwoordelijke wethouder stelt nu een overeenkomst voor van drie jaar.

In die periode moeten de plannen voor het terrein verder uitgewerkt worden. Maar dan zal wel de jaarlijkse subsidie moeten worden voortgezet. Er lopen meer van dit soort exploitatie contracten af in zwembadland dus is het van belang om tijdig te kijken naar het vervolg.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl