Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gemeente geeft blunder toe met verkoop Het Keerpunt

De gemeente Zoetermeer geeft nu toe dat de verkoop van het zwembadcomplex Het Keerpunt een grote fout is geweest en de vorige wethouder heeft een grove financiële blunder gemaakt met de verkoop van het complex.

Het Keerpunt stond destijds voor circa 6 miljoen euro in de boeken, maar de gemeente verkocht het zwembad in 2013 voor slechts 1,8 miljoen euro aan projectontwikkelaar Sweet Lake Wellness.

Sindsdien gebeurt er weinig met het complex, de binnenzwembaden zijn al jaren dicht en de projectontwikkelaar kondigt steeds plannen aan maar telkens wordt het weer uitgesteld.

Het buitenzwembad van Het Keerpunt gaat binnenkort weer open, contractueel is de eigenaar ieder jaar verplicht het buitenzwembad open te doen voor een periode van 8 weken.

Om het buitenzwembad weer operationeel te krijgen moet er eerst van alles worden gedaan om het zwembad technisch in orde te krijgen.

Het Keerpunt begint steeds meer op een spook complex te lijken en de verloedering van de opstallen begint inmiddels zichtbaar te worden.

De eigenaren van Het Keerpunt hebben de gemeente nu gemeld dat er voor 2018 wordt gestart met de bouw van het beloofde wellness centrum.

Na wat research blijkt Het Keerpunt nu onderdeel uit te maken van BMG Vastgoed.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.