Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gelderland wil in 2050 energieneutraal zijn

De gemeente Ede streeft naar een groene energievoorziening gebaseerd op biomassa, zon en wind. Om deze reden ondersteunt de gemeente het groene warmtenet Ede, onder meer door de levering van gemeentelijk snoeihout uit plantsoenen en bossen aan de bio-energie centrale Ede.

Groene energie is een grote stap vooruit om de warmtevoorziening in Ede verder te verduurzamen. In de komende jaren zal de bio-energie productie ook in Ede verder groeien. Het initiatief in Ede past binnen de ambitie van de provincie Gelderland om in 2050 geheel energieneutraal te zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.