Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geld genoeg maar buitenzwembad De Wetering blijft dicht

Ondanks een meevaller van 3 miljoen euro volgend jaar gaat het buitenzwembad van De Wetering in Houten niet open. Er is 60.000 euro nodig maar de gemeente zegt het geld daarvoor niet te hebben?

Via een actie werden er 1200 handtekeningen opgehaald om het zwembad weer open te krijgen. Maar tot verbijstering van de actievoerders werd de petitie door een meerderheid van de raad afgewezen.

Terwijl het juist financieel veel beter gaat met de gemeente vanwege een hogere bijdrage van het rijk aan de gemeente. De actiegroep laat het er niet bij zitten en beraamd zich nu op vervolgacties.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.