Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geen overlast meer met nieuwe generatie houtgestookte installaties

De gemeente Oldambt in Groningen heeft net als veel gemeenten in Nederland de ambitie om energieneutraal te worden. Daarvoor is een plan van aanpak gemaakt en de intentie is om zwembad De Watertoren in Winschoten en zwembad De Hardenberg in Finsterwolde te gaan verwarmen met biomassa.

Daarbij zal gebruik worden gemaakt van de nieuwste generatie houtgestookte installaties. Deze installaties zullen geen overlast meer geven aan de omgeving. Het verspreiden van geur- en fijnstof zorgde bij voorgaande versies vaak voor problemen.

Als alles volgens plan verloopt zullen de installaties dit najaar in gebruik worden genomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.