Welkom

moekesgat

Nieuws

Geen officiële diploma’s uitgereikt

Kinderen die hebben afgezwommen bij zwemschool Juf Angela in Oosterhout hebben geen officieel ABC zwemdiploma gekregen. De kinderen zouden een kopie van het diploma hebben gekregen. De ouders hebben nu de Nationale Raad Zwemdiploma’s ingeschakeld. Het is nog onduidelijk hoe het is ontstaan, maar er zijn diploma’s uitgereikt waar geen uniek nummer en officieel hologram op zit.

Er zijn tussen de 50 en 100 klachten binnen gekomen bij de NRZ. De Nationale Raad Zwemdiploma’s geeft jaarlijks 400.000 zwemdiploma’s uit, 1200 zwemscholen hebben een erkende status. Bij het afzwemmen is meestal ook een officiële vertegenwoordiger van de Nationale Raad Zwemdiploma’s aanwezig om te controleren of alles naar behoren verloopt. Het blijft een vreemde zaak hoe dit heeft kunnen plaatsvinden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.