Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geen goede start eerste 2521 zwembad

Het nieuwe en eerste 2521 Gewoon Zwemmen zwembad in Alblasserdam, De Blokweer, heeft na oplevering al schade opgelopen. De bodem van het bassin heeft een lekkage en er zijn problemen veroorzaakt na het installeren van de beweegbare bodem. Er viel een ondersteuning om, waardoor de vaste bodem beschadigd raakte.

De lekkages en beweegbare bodem zijn nu tijdelijk gerepareerd. En naar nu blijkt, zijn de roestvaststalen kolommen in de constructie van het bad op een aantal plaatsen misvormd. Wat hiervan de oorzaak is, wordt nog nader onderzocht. De lekkages vormen geen veiligheidsprobleem voor de zwemmers en de bedoeling is dat het zwembad in de zomer van 2015 wordt leeggepompt en hersteld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.