Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geen geld, geen nieuw zwembad

Er komt definitief geen nieuw zwembad in Abcoude, volgens het gemeentebestuur van De Ronde Venen is het te duur. Het huidige Meerbad wordt vanaf 2016 gesloten en daarna moeten zwemmers uitwijken naar Mijdrecht. Enkele stichtingen en verenigingen hadden gepleit voor een nieuw zwembad.

Na onderzoek is nu gebleken dat een nieuw zwembad niet haalbaar is. De komst van een klein bad (8 x 15 meter) zou minstens twee miljoen euro gaan kosten. De gemeente heeft het geld niet beschikbaar en daarom wil het college nu stoppen met verder onderzoek.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.