Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Geen aanleiding voor extra maatregelen

Minister Stef Blok van Wonen ziet geen aanleiding om extra maatregelen te treffen in verband met het aangetroffen ondeugdelijk rvs in de nieuwbouw van Swimfun in Joure.

Kamerlid van Veldhoven van D66 wilde weten van de minister of hij meer gevallen kent van zwembaden waar de laatste twee jaar nog ondeugdelijk rvs type 304 is aangebracht, en of het gebruik van dit materiaal bij toekomstige nieuwbouw of renovatie kan worden voorkomen.

De roestvaststalen (rvs) bouten en moeren werden bij een verplichte inspectie in december 2016 door een inspecteur opgemerkt in Swimfun en direct door het zwembad vervangen. De minister geeft hiermee ook aan dat deze controles effectief zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.