Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gebruikers praten mee over toekomst zwembad

Een goed initiatief van de gemeente Tiel . De gemeente betrekt de ruim 4000 vaste gebruikers van Groenendaal Plus om de toekomst van het zwembad te bepalen. Onder deze vaste gebruikersgroep is een uitgebreide vragen- en wensenlijst uitgezet.

Het gemeentebestuur van Tiel staat voor de lastige opdracht om jaarlijks bijna 5 ton te gaan bezuinigen op het zwembad. Vanwege deze bezuinigingen is de gemeente nu aan het verkennen of er externe marktpartijen zijn die het zwembad kunnen gaan exploiteren.

Op dit moment wordt het zwembad nog geëxploiteerd door Sportfondsen, maar het contract loopt per 1 januari 2017 af.

Met de uitkomsten van het onderzoek en gesprekken met de vaste gebruikers wordt er een voorstel aan de gemeenteraad voorgelegd. De raad maakt uiteindelijk een keuze over de toekomst van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.