Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gebruikers krijgen zeggenschap over vorm nieuwe Rolpeal

De nieuwbouw en de exploitatie van een nieuwe Rolpeal in Workum wordt bepaald door de medezeggenschap van de inwoners. Met deze inbreng en onder begeleiding van een adviesbureau wordt het nieuwe zwembad in Workum vormgegeven.

Een vertegenwoordiging van alle gebruikers van de Rolpeal hebben inmiddels inspraak gehad en met deze adviezen en ideeën gaat de gemeente Zuidwest Friesland aan de slag.

Er is inmiddels een bestuur samengesteld met terzake kundige mensen uit de gemeenschap en gebruikers van het zwembad. Met de verzamelde informatie gaat men het nieuwe zwembad vormgeven. Op zich een unieke ontwikkeling voor Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.