Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Garantieplan zwemles werpt vruchten af

In Rotterdam gaan twee keer zoveel kinderen door met zwemles na het behalen van hun A-diploma. Een proef met een 90-lessengarantie werpt haar vruchten af. In januari van dit jaar zijn de zwembaden in Rotterdam gestart met een 90-lessengarantie. Hiermee garanderen de zwembaden dat het het volledige zwem-ABC binnen het genoemde aantal zwemlessen behaald kan worden. Het resultaat moet te behalen zijn in twee jaar bij een aanwezigheid van 80 procent. Zo niet, dan betalen de baden het resterende deel van de kosten tot aan het laatste diploma. Dat de proef werkt wijzen de cijfers van het Van Maanenbad in Rotterdam Noord uit, vorig jaar gingen er 60 kinderen door voor hun C-diploma en dat zijn er nu al 110. De cijfers van de ander baden volgen later, die zijn later begonnen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.