Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Garantie voor maatschappelijk betrokken exploiteren

De vijf miljoenste zwemmer heeft de kassa van zwembad- en recreatiecomplex Wasbeek in Sassenheim gepasseerd. Het zwembad wordt sinds 1992 geëxploiteerd door een stichting en weet door steeds te vernieuwen en innoveren grote aantallen bezoekers te trekken.

Het complex heeft onder andere een subtropisch recreatiebad, een stoombad, een interactieve glijbaan met 3D waterscherm en een wedstrijdbad. Stiwa is sinds 2011 de nieuwe naam van de voormalige Stichting Wasbeek en staat voor eigentijdse maatschappelijke voorzieningen met een hoog kwaliteitsniveau.

Ook is er veel aandacht voor duurzaam beheer, bijvoorbeeld door energiebesparende en waterbesparende maatregelen. De volgende accommodaties worden door Stiwa geexploiteerd:

Zwembad en Recreatiecomplex Wasbeek in Sassenheim
Sporthal De Korf in Sassenheim
Sporthal De Geest in Warmond
Gymzaal Het Cluster in Voorhout
Sporthal De Tulp in Voorhout
Sporthal De Schans in Voorhout

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.