Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Gaat Laco te ver?

Vier medewerkers van zwembad De Veldschuur in Malden worden door exploitant Laco ontslagen. In 2012 is het exploitatiecontract met de gemeente Heumen voor 5 jaar verlengd en met instemming van het UWV is er toen voor de medewerkers voor diezelfde periode een contract afgesloten.

Dat contract is nu afgelopen en vooral de medewerkers van rond de 60 zijn nu de dupe van deze afspraken. Zakelijk gezien is er niets verkeerd mee, alleen heeft het wel voor veel verontwaardiging en onrust gezorgd onder de medewerkers.

De Veldschuur wordt namelijk uiterlijk in 2020 vervangen door een nieuw complex, Laco gaat het nieuwe complex exploiteren zonder bijdrage van de gemeente. Voor de exploitatie  is een overeenkomst afgesloten voor maar liefst 40 jaar.

Het had wellicht vanuit sociaal oogpunt netter geweest dat deze medewerkers tot 2020 hadden kunnen aanblijven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.