Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Waar gaat dit naar toe!

De renovatie van zwembad Het Bosbad in Emmeloord gaat 7,5 miljoen euro meer kosten dan de 14 miljoen euro die in 2020 voor het project was gereserveerd.

De gemeenteraad heeft ingestemd met een verhoging naar 21,5 miljoen euro. Het zwembad wordt gerenoveerd en er komt meer ruimte voor recreatief zwemmen.

Het is de bedoeling dat de instructiebaden en het therapiebad plaats maken voor een tweede multifunctioneel wedstrijdbad.

Het buitenbad wordt omgebouwd tot een natuurgezuiverd bad en de ligweide krijgt een facelift.

Maar daar hangt wel een hedendaags prijsplaatje aan vast en het einde is nog niet in zicht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Futuristische 180 graden snorkel

Onderwater zwemmen met een futuristische snorkel en een zicht van 180 graden. Met deze snorkel kun je tot 3 meter onderwater en gewoon vrij door je mond en neus ademen tot 20-30 minuten.

Door de dubbele luchtstroom heb je geen last van een beslagen bril en een speciaal afsluitingsmechanisme in de snorkel zorgt ervoor dat er geen water in de snorkel komt. Ook is het mogelijk een GoPro camera te monteren op het masker. Wellicht een idee voor onderwater sporten zoals onderwater hockey?

snorkel1

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl