Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Badkleding weer in de ban bij sommige sauna’s

Om het bezoek aan een sauna te stimuleren is de saunacultuur de laatste jaren sterk veranderd. Het gebruik van de sauna is aantrekkelijker geworden omdat ook badkleding is toegestaan.

Daardoor werd de sauna of een wellness-uitje voor een grotere groep toegankelijker. Alleen blijkt nu dat het ook zijn keerzijde heeft.

Op verschillende locaties in Nederland trekt het ook een bepaald publiek aan die je liever niet wilt hebben.

Enkele wellnescentra maken melding van grensoverschrijdend gedrag van bepaalde groepen bezoekers die ook vernielingen aanrichten.

Reden genoeg voor deze wellnesscentra om de badkleding tijden, met name in de avonduren, weer terug te draaien.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Futuristische 180 graden snorkel

Onderwater zwemmen met een futuristische snorkel en een zicht van 180 graden. Met deze snorkel kun je tot 3 meter onderwater en gewoon vrij door je mond en neus ademen tot 20-30 minuten.

Door de dubbele luchtstroom heb je geen last van een beslagen bril en een speciaal afsluitingsmechanisme in de snorkel zorgt ervoor dat er geen water in de snorkel komt. Ook is het mogelijk een GoPro camera te monteren op het masker. Wellicht een idee voor onderwater sporten zoals onderwater hockey?

snorkel1

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.