Welkom

splash3

Nieuws

FSB 2015, de internationale beurs voor de zwembadsector

FSB, de internationale vakbeurs voor Recreatiebedrijven, Sportaccommodaties en Zwembaden vindt plaats van 27 t/m 30 oktober 2015 in Keulen. Veel nationale en internationale bedrijven uit de branche hebben zich al ingeschreven voor de komende editie.

In totaal zullen ongeveer 650 bedrijven uit meer dan 45 landen naar Keulen komen om hun producten en diensten over een oppervlakte van 80.000 vierkante meter te presenteren. Om het succes en duurzaamheid van de beurs te consolideren is de beurs tot een totaalconcept  ontwikkeld.

De FSB vindt elke twee jaar plaats in Keulen. Op de beurs geven de exposanten een presentatie  van de nieuwste technologieën en de meest innovatieve producten. Parallel aan de FSB vindt de Aquanale plaats, de internationale vakbeurs voor sauna’s en zwembaden. Beide beurzen geven een compleet beeld van er op dit moment is te verkrijgen voor zowel de publieke als private sector.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl