Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Foute popnagels zorgen voor tijdelijke sluiting Steinerbos

Zwembad Steinerbos in Stein gaat een week dicht om bevestigingsmateriaal van de plafonds te vervangen. De gemeente is eigenaar van het zwembad en heeft hiertoe opdracht gegeven. De popnagels die zijn gebruikt om de plafonds te bevestigen voldoen na inspectie niet aan eisen.

Na het onderzoek is gebleken dat de plafonds van het zwembad, dat in 2015 in gebruik is genomen, bevestigd zijn met popnagels die niet chloor resistent zijn. Concreet gaat om de plafonds in de ontvangsthal, de zwemzaal en de kleedlokalen.

De nagels in kwestie zijn nog niet door corrosie aangetast maar de gemeente wil geen enkel risico lopen. Het college van B & W laat intussen wel nagaan of de aannemer aansprakelijk gesteld kan worden voor de kosten. Met de aannemer is afgesproken dat eerst de noodzakelijke werkzaamheden worden uitgevoerd en daarna over de kosten wordt gesproken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.