Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Fotosysteem glijbanen nu waterdicht

Er is een oplossing gevonden voor het fotosysteem van diverse glijbanen die geleverd zijn door de firma iSlide. Het bedrijf heeft een verbeterd fotosysteem ontwikkeld. De foto’s die op de glijbanen worden gemaakt worden nu op tablets in het zwembad geplaatst.

De zwemmer kan de foto zelf naar een e-mail adres sturen of de foto direct verwijderen. Via mail wordt een link gestuurd waarmee de foto kan worden geopend. Deze link is slechts 24 uur te gebruiken, daarna wordt de foto automatisch verwijderd van de tablet. De foto’s bevinden zich niet meer op de website van het zwembad.

Vorig jaar oktober onstond daarover nogal wat commotie omdat een hacker de foto’s van de websites van de zwembaden wist af te halen. Nu is deze privacy dus gewaarborgd. Het fotosysteem wordt op de vier locaties gebruikt, Bad Hesselingen in Meppel, De Spurd in Purmerend, De Heerenduinen in IJmuiden en De Wasbeek in Sassenheim.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.