Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Forse tegenvaller zwembad Plons

Een tegenvaller zwembad Plons in Vries. Via allerlei inzamelingsacties wist men op eigen kracht 700.000 euro binnen te halen voor een grootschalige renovatie. Maar nu blijkt dat dat er asbest is ontdekt in zwembad en de sanering kost tussen de 40.000 en 50.000 euro en dat is een grote aderlating in de begroting.

Door de vondst van asbest lopen de renovatie werkzaamheden bij het zwembad vertraging op. De bedoeling was om de renovatie begin april af te ronden. Dan zou het bad ook weer open kunnen voor cliënten. Nu zal het therapie bad in juni waarschijnlijk worden geopend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.