Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Forse investering voor een wildwaterbaan in Putten

Het subtropische Bosbad in Putten krijgt definitief een wildwaterbaan. Een ruime meerderheid van de gemeenteraad in Putten gaat akkoord met een lening van 2,9 miljoen euro aan het zwembad.

Eén van de voorwaarden is dat de lening in 15 jaar wordt afgelost, volgens berekeningen zal de investering van de wildwaterbaan binnen 7 jaar zijn terugverdiend.

Toekomstige bezoekers zullen 2,50 euro extra gaan betalen voor de wildwaterbaan, naast het normale entree tarief. Na de zomer van 2017 wil men starten met de bouw.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.