Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Forse investering in Hilversum op het gebied van verduurzaming

De gemeente Hilversum investeert maar liefst 1,2 miljoen euro om openbare gebouwen te gaan verduurzamen. Deze forse investering hoopt de gemeente het op termijn terug te verdienen. De maatregelen bestaan uit energiebeheer, isolatie, ventilatie en het opwekken van energie via zonnepanelen.

Zwembad De Lieberg krijgt met 425.000 euro voor het aanschaffen van een ventilatie systeem het meeste geld. De bedoeling van de gemeente is om met deze investeringen alle openbare gebouwen te verduurzamen in de toekomst en zo een voorbeeld te geven aan de inwoners van Hilversum. De meeste investeringen worden tussen de 10-15 jaar terugverdiend.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Een korte terugblik op de lange en vooral hete zomer van 2018

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.