Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Forse investering in De Mirandabad

Het monumentale De Mirandabad in Amsterdam gaat gerenoveerd worden. In de zomer van 2013 zullen de werkzaamheden van start gaan. De renovatie zal in fases worden uitgevoerd, zodat het zwembad open kan blijven. Met de renovatie wil men het energieverbruik terug gaan brengen en het zwembad duurzamer maken. Er wordt dus fors geinvesteerd in de technische installaties, maar er wordt ook geinvesteerd  in de inrichting, entree en beveiliging van het zwembad. Verder komt er horeca op de begane grond, wordt de fysio/fitnessruimte vergroot en zijn er plannen voor buitenschoolse opvang in het complex. Ook worden de kantoorruimtes gemoderniseerd en beveiligingscamera’s en tourniquets geïnstalleerd. In het buitenbad vinden verschillende herstelwerkzaamheden plaats. Met de renovatie is een totaal bedrag gemoeid van 4,2 miljoen euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.