Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Fors minder bezoekers De Tongelreep

Zwembad De Tongelreep in Eindhoven heeft in 2013 fors minder bezoekers getrokken. In totaal gaat het om bijna 60.000 bezoekers. Het recreatieve gedeelte is het zwaarst getroffen. Op jaarbas zijn er 47.000 kaartjes minder verkocht. In totaal nam het aantal bezoekers met 8 procent af. De tariefsverhoging van vorig jaar is de belangrijkste oorzaak, een entreekaartje is met 14 procent verhoogd tot 11 euro. In tijden van crisis is dat een forse stijging. De gemeenteraad stemde vorig jaar in met de tariefsverhoging, onder voorwaarde dat het niet mocht leiden tot een daling van het aantal bezoekers. Er loopt momenteel ook een onderzoek naar de recreatieve gedeelte van het zwembad. Dit voorjaar komen de onderzoeksresultaten naar buiten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.