Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Fors investeren en inzetten op duurzaamheid

Het college van B & W van Wageningen verzoekt de gemeenteraad geld vrij te maken om onder andere zwembad De Bongerd duurzamer te maken.

Net als veel gemeenten wil Wageningen in de toekomst klimaatneutraal worden. Naast het besparen op energieverbruik en duurzame installaties wil de gemeente ook zelf duurzame energie gaan opwekken.

Zonnepanelen kunnen bijvoorbeeld leiden tot een aanzienlijke verlaging van CO2 uitstoot en aanzienlijke energiebesparing. Het duurzaam maken van zwembad De Bongerd wordt als een apart project uitgevoerd.

Exploitant Sportfondsen Wageningen heeft zelf ook vergaande ambities op het gebied van duurzaamheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.