Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

FNV Sport & Bewegen bijt zich vast in het toezichthouden bij zwembaden

FNV Sport & Bewegen organiseert een speciale bijeenkomst op 18 november aanstaande voor een selecte groep medewerkers van zwembaden. FNV heeft Het Mulier Instituut een onderzoek laten uitvoeren over toezichthouden en wil met de leden over de uitkomsten in gesprek gaan.

Tijdens deze bijeenkomst is het de bedoeling om de reacties van deze groep mee te nemen in het definitieve onderzoeksrapport. Aanleiding van de bijeenkomst en het onderzoek zijn waarschijnlijk de misstanden die bij zwembad De Peppel in Ede eerder dit jaar naar de oppervlakte zijn gekomen. Lees gerelateerde artikelen.

Meer informatie over de bijeenkomst kunt u hier lezen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.