Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Floatfit, nu al de aquafitness-trend van het jaar

Vorig jaar is Floatfit in Nederland geïntroduceerd als nieuwe aquafitness-trend en het heeft inmiddels alle verwachtingen overtroffen. In Engeland is het zelfs verkozen tot fitness-trend van het jaar.

Heel veel zwembaden hebben deze aquafitness variant omarmt en bieden een compleet programma aan. Floatfit is een intensieve maar ook ontspannen body work-out en is in Engeland bedacht en ontwikkeld.

De training wordt gegeven op een drijvende Aquabase waarbij evenwicht een belangrijke rol speelt, in combinatie met oefeningen worden alle spieren in het lichaam getraind. Deze body work-out zorgt voor energie, ontspanning en verbetert uiteraard de conditie.

floatfit2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.