Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Floatfit, de nieuwste rage voor in het zwembad

Voor een intensieve maar ook ontspannen body work-out in het zwembad is er Floatfit ontwikkeld. Overgewaaid uit Engeland bieden steeds meer zwembaden deze nieuwe rage aan.

De training wordt gegeven op een drijvende Aquabase waarbij evenwicht een belangrijke rol speelt, in combinatie met oefeningen worden alle spieren in het lichaam getraind.

Deze body work-out zorgt voor energie, ontspanning en verbetert uiteraard de conditie. De combinatie van ontspanning en training zorgt voor een complete body work-out.

Floatfit kan wel eens de nieuwste sensatie worden voor zwembaden in 2017.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.