Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Flexibele openingstijden werpen hun vruchten af

Vanaf dit jaar zijn de meeste openluchtzwembaden overgegaan op flexibele openingstijden. Door meer in te spelen op de wensen van de bezoekers en uiteraard het weer, trekken de bezoekersaantallen sterk aan dit jaar.

En met de pre zomer die Nederland al enkele weken beheerst worden er overal records gebroken. Ten opzichte van vorig jaar zijn de bezoekersaantallen in de meeste gevallen verdubbeld. En dan moet de echte zomer en de vakanties nog beginnen.

Er wordt over het algemeen nu veel beter ingespeeld op de situatie om het maximale eruit te halen. Communiceren speelt daarin ook een belangrijk rol, zowel via de website als social media.

De start van het nieuwe openlucht zwemseizoen is een vliegende en dat zal zeker een vervolg krijgen, het seizoen duurt nog lang en is eigenlijk nog maar net begonnen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.