Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Flevoparkbad draait goed en maakt zich op voor de toekomst

Een paar jaar geleden dreigde de gemeente Amsterdam de stekker uit het openluchtbad Flevoparkbad te trekken vanwege de tegenvallende bezoekersaantallen.

Na de oprichting van de actiegroep Vrienden van het Flevoparkbad, heeft de vereniging zich vooral bezig gehouden met het aantrekkelijker maken van het bad.

En met succes, want in 2015 kwamen er ruim 75.000 mensen naar het Flevoparkbad, bijna 20.000 meer dan in 2014.

De vereniging heeft nu plannen voor een grote renovatie en wil in samenwerking met de gemeente en de buurt komen met concrete voorstellen.

Eén van de ideeen is warmte te gaan afnemen van het nabijgelegen Science Park. Het Science Park staat vol met servers en die kunnen wellicht gebruikt worden om het zwemwater te verwarmen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.