Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Flevoparkbad blijft open

Het Flevoparkbad in Amsterdam blijft zeker open tot 2016, dat is de eindconclusie van Stadsdeel Oost. Er was een discussie op gang gekomen om het zwembad eventueel te sluiten vanwege de extra bijdrage van het stadsdeel van 6,5 ton per jaar. Stadsdeel Oost gaat wel op zoek naar een commerciële partij die het openluchtbad wil uitbreiden met een overdekt zwembad. De bouw van het nieuwe overdekte zwembad moet over twee jaar beginnen. Het overdekte zwembad moet ervoor zorgen dat het zwembad het hele jaar door geëxploiteerd kan worden, waardoor de kosten omlaag gebracht kunnen worden. Als de uitbreiding bij het Flevoparkbad lukt, komt er geen overdekt zwembad op IJburg.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.