Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Financieel drama dreigt voor Tongelreep

Na het debacle met de bio-energiecentrale van Sportcomplex Calluna in Ermelo dreigt in Eindhoven, bij Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep, hetzelfde scenario zich te gaan voltrekken. De bio-energiecentrale, die zorgt voor de verwarming en een deel voor de elektriciteit, is door technische problemen al sinds december vorig jaar niet meer in gebruik. Daarnaast is de prijs van het benodigde brandstof Bioline V en Ureum (olie van dierlijk afval) geëxplodeerd. De in 2008 in gebruik bio-energie centrale kwam vorig jaar stil te liggen nadat een lager was vastgelopen. Het is sinds die tijd nog steeds niet duidelijk wie voor de schade opdraait. Alles bij elkaar dreigt het nu op een financiële drama uit te lopen voor de gemeente Eindhoven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.