Welkom

splash3

Nieuws

Faillissement afgewend door extra bijdrage gemeente

Zwembad De Broene ‘eugte in Staphorst verkeerde al een tijd in financiële problemen. Na een renovatie van ruim een miljoen euro in 2017 bleek er nog eens 470.000 euro nodig te zijn om onvoorziene zaken op te lossen.

Tijdens de renovatie kwamen er meer gebreken aan het licht en bleek er meer achterstallig onderhoud te zijn dan verwacht. Met het toekennen van 280.000 euro door de gemeenteraad is het zwembad gered van een faillissement.

Als er geen extra bijdrage toegezegd zou worden, had het bestuur van het zwembad niet meer aan de financiële verplichtingen kunnen voldoen en was het op een faillissement uitgelopen.

Door deze toezegging is dat nu voorkomen, deze extra bijdrage komt naast de vaste jaarlijkse bijdrage van 200.000 euro. De gemeenschap van Staphorst ziet het zwembad als een belangrijk maatschappelijk onderdeel van de samenleving binnen het dorp.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl