Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Extra toezicht om overlast te voorkomen

De openluchtzwembaden hebben het nu gigantisch druk vanwege het extreem warme weer maar het trekt helaas ook bepaalde groepen jongeren aan die alleen maar komen om overlast veroorzaken.

Bij openluchtzwembad Koewacht in Zeeland bijvoorbeeld is het toezicht aangescherpt na overlast door groepen jongeren van buiten het dorp. Deze jongeren gedroegen zich intimiderend en agressief op naar andere bezoekers, ook vonden er vechtpartijen plaats.

Zwembad De Waterdam in Volendam heeft hetzelfde probleem. Het zwembad heeft een grote aantrekkingskracht groepen jongeren vanuit de regio, zelfs uit Amsterdam, die alleen maar herrie willen schoppen.

Bij de openluchtzwembaden in Amsterdam geldt een indentificatieplicht en de baden werken met pasjes, dit zorgt er ook voor dat deze groepen jongeren in de regio op zoek gaan naar ‘vertier’.

Inmiddels zijn er bij de beide zwembaden maatregelen getroffen om de veiligheid te kunnen garanderen door extra beveiliging in te zetten en extra camera’s te plaatsen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.