Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Extra maatregelen na incident

Het incident waarbij een 9-jarig meisje klem kwam te zitten tussen de beweegbare bodem van zwembad De Kalckwijk in Hoogezand, is volgens de provincie de schuld van het zwembad. Het meisje raakte bekneld en verloor een flinke pluk haar toen zij nog maar net kon losrukken. Medewerkers van het zwembad laten altijd een sirene afgaan als de bodem in beweging komt. Dit heeft nog niet eerder tot problemen geleid, alleen bleek het nu niet afdoende. Er wordt door de provincie verder geen actie ondernomen, omdat het zwembad in overleg met de provincie extra maatregelen heeft getroffen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.