Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatietekorten moeten omlaag

Een probleem waar veel zwembaden meezitten, exploitatietekorten. Voor de zwembaden de Waterwyck in Steenwijk en zwembad Vollenhove in Vollenhove moeten deze de komende jaren omlaag gebracht worden.

Stichting Sportservice gaat een aantal maatregelen doorvoeren die in 2016 en 2017 zichtbaar moeten worden. Beide zwembaden kampen al lange tijd met een exploitatietekort. De laatste jaren is dit opgelopen tot gemiddeld € 185.000. Het college heeft vorig jaar een onderzoek laten uitvoeren door een extern bureau hoe het exploitatietekort terug kon worden gebracht.

De maatregelen die onderen andere genomen worden zijn op het gebied personeelskosten en schoonmaakkosten. Daar tegenover over moeten de bezoekersaantallen omhoog gebracht worden. De Stichting verwacht in 2016 het exploitatietekort met € 85.000 terug te kunnen dringen en in 2017 met € 125.000 en dat zal nog een lastige opgave worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.