Welkom

splash3

Nieuws

Exploitatie zwembad Andel rond

De exploitatie-overeenkomst voor het nieuwe zwembad in Andel is ondertekend. Sportfondsen Nederland gaat het nieuwe zwembad exploiteren. Het ontwerp en de bouw van het gezamenlijke zwembad van Aalburg en Woudrichem is uitbesteedt aan Wind Design & Build uit Drachten. Het is de bedoeling dat de eerste duik in het nieuwe zwembad medio 2014 genomen kan worden. Het zwembad moet ook voldoen aan 14 duurzaamheidsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld een hogere isolatiewaarde, 3-voudige beglazing, toepassing LED-verlichting in het volledige zwembad en diverse installatietechnische besparingsmaatregelen in energie en waterverbruik.

Het zwembad zal onder andere komen te bestaan uit:
Overdekt:
Een 25 meter bad met 6 banen en deels een beweegbare bodem  – doelgroepen zwembad van 10 x 12 meter, volledig voorzien van een beweegbare bodem  – ondiep peuterbad van 20 m2.
Openlucht:
Een 25 meter openluchtzwembad  – ondiep recreatie bad van 100m2 met familieglijbaan  – ondiep peuterbad van 20 m2  – badmeesterpost met een aantal omkleedcabines.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl