Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie Tropical Rijen van Laco naar Optisport

Eerder werd bekend gemaakt dat de exploitatie-overeenkomst tussen Laco en de gemeente Gilze-Rijen voor zwembad Tropical niet wordt verlengd. De samenwerking loopt af per 1 januari 2017.

De gemeente ging op zoek naar een nieuwe exploitant en heeft die gevonden in Optisport Exploitaties. De gemeente Gilze-Rijen en Optisport hebben een intentieovereenkomst ondertekend voor de exploitatie van het zwembad vanaf 1 januari 2017.

Beide partijen gaan nu alle basisafspraken verder uitwerken, het zwembad blijft tot 1 januari gewoon open. Optisport neemt het personeel van het zwembad over en het huidige zwemaanbod blijft in stand.

Met Optisport blijft zwembad Tropical open tot het moment dat de nieuwe combinatie sporthal/zwembad in 2018 gaat openen. Optisport zal dan ook de exploitant worden voor deze nieuwe sportaccommodaties in Rijen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.