Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Exploitatie sportcomplexen Gennep naar verrassende partij

Bij exploitatie aanbestedingen van zwembaden gaat het meestal tussen de twee grote landelijk opererende partijen Optisport en Sportfondsen.

Alleen heeft de gemeente Gennep voor een andere manier van aanbesteden gekozen en dat heeft geresulteerd in een voor de branche verrassende partij.

Vanaf 2021 neemt Yask Facility Management de exploitatie van de sporthal, het zwembad, zaal Pica Mare en gymzalen in de gemeente Gennep over van Optisport.

Waar aanbestedingen normaal gesproken op basis van een Programma van Eisen worden gedaan, heeft men in Gennep gekozen voor een Programma van Ambities.

Lees het gerelateerde arikel hieronder voor meer info.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.